vithea

Alla inlägg under mars 2010

Av Vithea - 16 mars 2010 10:15



Just nu sitter jag hemma och grejar i all hast. Snart skall jag tillbaka till tvättstugan som just nu är i svärfars och svärmors källare.


jag skall jobba kvart i tre till halv fem, jäkla skit tid, men det får iaf bli så. Hoppas jag får lite mer timmar sen.

Egentligen skulle jag på arbets intervju till sommaren, men jag hade dubbel bokat mig till jobb och henne men ringde och prata med henne som jag skulle till och hon bara skratta och sa att det va lugn och att vi kunde ses på torsdag istället, Jätte snäll verkade hon vara. Det hade varit jätte kul att få jobba där, bara jag kan komma på en lösning till att ta mig hem, men det löser sig nog alltid.


Så nu pluggar jah som hastigast mellan varven när jag springer fram och tillbaka till dom, tur att dom inte bor så långt borta. Jag ska försöka få allt gjort idag, imorogn har jag massor att göra och torsdag är det först lektion åtta till nio sen som sagt bussen till arbetsintervju och så.. så vet jag ju int ehur lång tid det tar så jag får låta bli att planera mer till den dagen, för utom plugg till kvällen kanske.


Men nu måste jag sticka igen, puss på er !

Av Vithea - 16 mars 2010 07:18



Godmorgon !


Vaknade av att Lovern yrade runder i lägenheten och letade efter något, men jag halv sov fortfarande, så jag hörde men uppmärksamma inte att han helt plötsligt stod vid mig och skulle pussa mig hej då. Rykte till som fan.. men ja ingen skada skedd !


Efter en liten stund så reste jag mig upp och satt på sängkanten ett par sekunder, sen som en robot så bara tog jag telefonen, stängde av larmet som skulle ringa klockan halv åtta, och gick och gjorde vid mig och sånt och gick ut med Lodde, runt hela området. Tog kanske en halv timme. Det var inte förän jag kom hem igens om jag insåg vad jag hade gjort, den kalla friska luften och fåglarnas kvitter, att jag gick i bara mysbyxor men frös inte.

Det blir en braa dag idag ska ni se !


Nu har jag slagit igång lovern dator och skall spela sims 3 en liten stund medan jag äter frukost. Det är inte så att han spelar det, han föraktar det, avskyr det, hatar det. Men min lilla laptop mår inte bra av att ha så stora spel så min externa får sitta med loverns så jag kan spela på den.


Dock få rjag boka om mitt möt ejag skulle ha idag, klockan elva igår kväll for jag upp ursängen och bort till kalendern, SHIT!

Jag ska ju jobba imorogn ! Visserligen på eftermiddagen, men jag har iaf två timmar bara att ta mig till och från mötet och jags kall hinna plugga klart allt ochs ånt med, och jag kommer inte hinna imorgon. FAn fan fan !


Så nu får jag ringa och boka om mötet, jag hoppas innerligt att det går bra och att vi kan ta det på torsdag istället. För jag vet int ehur jag skall klara detta annars. Jag som trodde att denna veckan skulle bli en lugn ochsansad vecka, men det sprak redan igår förmiddags. Så jag ska få så mycket jag kan gjort denna veckan, så jag kan ta det lugnt nästa vecka, dock insåg jag att jag nog får be svärmor om att få låna hennes tvättstuga nångång i veckan, då vår vart upptagen och jag hade glömt flytta ploppen, så nu ligger det tvätt som borde tvättas, som är helt överfull och grejer. inget vackert det vill jag lova.


Men nu blir det frukost och så, jag berättar senare hur det går =)

Med pluggandet och allt det alltså =)

Av Vithea - 15 mars 2010 22:16



Hejsan !


Då har jag varit ute i små byn hos far och mor och firat pappa.

Mormor fick följa med, trångt blidde det i bilen, men det gick bra och det va jätte trevligt =) ..


Sedan bänka jag mig vid tv:n när jag kom hem, Hollywood fruar för fasiken !


Men alltså jag gillar inte hela grejen med att dom har små killar som dom kunde varit mormödrar till, det passar sig inte lixom. Jag säger ofta att jags kulle vilja vara hemmafru, fast jag skulle ändå vilja få jobba ibalnd, ja som Montisari(stavning) .. Hon är bra söt hon !


  


Imorgon skall jag gå upp ganska tidigt, sedan blir det lit eärenden ochs kolarbeten, samtal som måste göras och en himla massa. Jag har hela dagen bokad imorogn me,d men jags kall frösöka ha med er hela tiden,s å ni får se.

Jag gör ingenting säger min sambo, "du bara sitter här om dagarna, hru kan du vara trött !" ja, men vad gör jag när jag sitter här ?


Pluggar, skriver på boken, fixar och trixar, ute me dhunden, handlar, ärenden, försöker få ihop ett liv som jag inte blir sönder stressad av, för man måste ju faktiskt få ha kul med !


Jag försöker få ha ett liv som är ganska fritt, men där jag ändå har mycket att göra. Nu har kanske min vän fixat ett sommarjobb till mig iaf, ett heltids sommarjobb, hoppas på det, pengarna kan behövas och det görju inget om man vid 22 års ålder har lite på sin meritlista, det har jag dock, fast inga så extremt seriösa jobb. Jag vill jobba med eget, sköta migsjälv, inte ha någon som bestämmer öve rmig, men för att ta sig dit, såmåste man klampa i leran ett tag först somman brukar säga. .. hmm, pappa iallafall.  


Men nu ska jag lägga mig coh läsa, håller på med en riktigt bra bok !

Hoppas att jag hinner läsa i den bara, jag är ganska trött och jag börjar glömma vad som händer i den, jag läser för länge så det sista tre fyra sidorna som jag läse rpå kvällen, dom är oftast bort glömda dagen efter. Men jag behöver lite inspiration, även om jag inte skriver en roman eller så alls..


Men ni får sova gott allihop, och massor av kramar !


Natti natti !


Av Vithea - 15 mars 2010 15:57



Hejsan !


Allstå först och främst så skall jag ursäkta min oförskämt dåliga uppdatering.

För det andra så skall jag säga er att jag har fått så mycket gjort idag att jag är imponerad av migsjälv !


Idag gick jag upp vid åtta, käka frukost, pluggad elite och sånt, sedan cykla jag till skolan vid kvart över tio. Hade Naturkunskap A en timme där.

Men alltså jag trodde att jag var dum och korkad när det gälde det ämnet, det har alltid känts så iallafall. Men det finns folk där som är både dummare och fortfarande nere i det där stadiet där man pratar medan läraren pratar, skriker rakt ut på lektionen och bara "VAAA? Jag fattar inte !?" och sen är det lärarens fel att dom inte fattar när det i självaverket är så att dom har flabbat hela tiden och läraren har kommit fram till att det är bättre att visom elever, som vill lyssna på honom bara väljer att lyssna på honom och skite ri dom. Vill dom misslyckas på en kurs dom tar nu i efterhand för att dom inte sköt sig tidigare.. då är det deras problem. Men att sitta och bete sig så och sen kommentera när man försöker hjälpa dom, och dom fattar ändå inte, sen när dom tror att dom har rätt så härmar dom en med en tillgjord röst. Jga menar vi är mellan 19-ca 24 år i gruppen för guds skull skärp er !:O


Ja, hur som helst, jag cyklade hem efter lektionen och satt mig och pluggade, tråkigt men sant. Jag har kommit efter så himla mycke tnu så jag hade inget val.

Nu ska jag snart slå igång lite ris och varma upp en gryta åt lovern som är påväg hem,s edan blri dte till att göra vid oss och så. För sedan blri det firande av gammal gubbe, ( min pappa alltså) .. så vi ska väl överaska honom med något som vi köper påvägen dit, han har redan fått en tröja av mig, min syster och mamma, men vi, jag och sambon och lille lodde vill ju fira honom med lite =)


Imorogn blri det intervju på ett ställe, där jag antagligen hr fått sommarjobb, håll tummarna för mig gott folk !

Jag skulle verkligen behöva det, hoppas bara att jag inte får på ett annat ställe som jag heldre hade velat ha som jag hade kunnat få extra timmar på med om jag får jobbet, man vågar ju inte tacka nej heller :S


Ajja, nu måste jag plugga vidare,s å jag blri klar någon gång =)

Puss på er !

Av Vithea - 12 mars 2010 22:31



Hejsan på er !
Jag vet att jag har slarvat med uppdateringen, jag har haft en himla massor att göra och jag har ändå inte fått något vettigt gjort.


Jag har varit hemma och tvättat en himla massa, men jag skulle behövt plugga med, men jag fick inte något gjort, jag va i skolan men fick inte allt gjort, jag har inte lagt in tvätten än, men det ska jag göra innan jag går och lägger mig.


När lovern kom hem så gick vi över till svärmor och käkade hemma gjord lassange, alltså den kvinnan kan lagamat !

Hade jag kunnat hade jag öppnat ett lunchställe, och bar på kvällen, och tagit henne till min kompanjon, hon är Gudomlig på mat !!!

Det kanske hör ihop med mina 10 extra kilo som bara kom från ingenstans i samband med samboskapet ?!


  

Sommarmålet, "Bara" 7 kilon där ifrån =)


Ja, hur dom kom dit vet jag väl, men nu ska dom bort, jag är inte rund rund, men på god väg och det skall inte hända, 70 kilo vägde jag i fredags föra veckan, 1.55-56 cm meter är jag. Det passar sig inte !


Så idag bestämde jag och lovern oss för att skriva in oss på gymmet här intill oss, så vi kan träna när han kommit hem från jobb.

Jag kommer att simma några dagar på förmiddagen med, för ryggens skull, jag är mest ängslig då jag aldrig tränat med vikter, och jag får inte träna med maskiner, men lovern har lovat mig att hjälpa mig med det, om jag använder mina gymnastiktränarkunskaper till att hålla honom ganska smidig iallafall. jag skall ju inte bygga upp kroppen så som han, jag ska bara stärka den för min ryggs skull.


Så jag kan bli glad och bra i ryggen igen=)

  


Men hur det än är så ska jag snart slänag i mig en macka elle rnågot, för jag är hungrig igen, ett bra tag sen vi käkade middag och sova på tom mage går inte för sig, sen ska jag lägga mig och läsa tänkte jag =)

Imorgon skall lovern träna pågarna, sedan ska han på pokerkväll.

Så innan han åker iväg på träningen så ska han köra mig till mina föräldrar och där ska jag vara resten va kvällen och sedan blir det kanske utgång, det hade varit kul =)


Och om det blir så hoppas jag att min lilla solstråle följer med =)


ja, men iaf nu vet ni vad jag har gjort idag, imorgon kommer det nog vara bättre på uppdateringsfronten, datorn följer ju med till byn=)


Puss på er !

  

Av Vithea - 11 mars 2010 16:45

Imorse när jag vaknade tänkte jag neeej, jag orkar inte.

Så när mamma skickad eatt hon va inne i stan hos doktorn tänke jag okej, bra ring när du är klar.

Så jag hoppa in i duschen och sånt sen åkte jag till byn med henne, såklart fick min lille älskling följa med.


Men när vi hade varit hos dom i kanske 5 timmar så upptäcker min mamma att något va på hans öga, nån hinna på någotvis.

Så jag kolla på honom och tänkte, feber, konstig på ögonen, trött, dricker jätte mycket vatten där av kissar otroligt mycket och dessutom spytt för två dagar sen.

Ja det fanns inget att diskutera, det blev raka vägen till små djurskliniken.

Dock var det som tur va inget stort eller allvarligt fel på honom, han hade lite urinvägsinfektion, och hade lite lågt värde på nuren, men då han är terrier dels så är det inget konstigt, det kan dom till och med födas med. Mne vi ska ta pencilin nu i tio dagar, sen på åter besök, sen får vi se.

Skönt att han är relativt pigg ändå=)




Nu sitter jag på nytt ute hos mina föräldrar ochs ka snart äta middag, förhoppningsvis hinner jag och bästaste majsan träffas med, sen åker jag hem.

Vi får väl se vad som händer sen, blri väl rakt ner i sängen och nanna.


Imorgon blir det simma, tvätta, skolan och så .. massa "bra att få gjort" ska med göras. Skall dessutom hämta ut lillkillen pencilin.



   Puss och kram på er !

Av Vithea - 10 mars 2010 20:52



Klockan är snart nio och mina ögon går i kors.

Jag sk ansart ta bort sminket, byta till myskläder och sedan slänga mig på soffan.

Jag har dö mycket att göra imorgon och jag har varken lust eller ork elle rvet hur jag ska få det till att gå ihop. Vi får helt enkelt se hur det går, bra hoppas jag !


Men nu är jag lika trött som busen som ligge runder bordet vid fötterna.

Så nu blri det soffan resten av kvällen sen lägga mig tidigt tänkte jag, känne rmig som en jäkla nittioåring, igår gick jag och la mig 20 itio, Pensionsvarning !



Men men, natti på er vi ses imorgon !


puss och kram !

Av Vithea - 10 mars 2010 10:40



Hejsan !


Ja, jag sitter här påklädd och sånt, skulle till badet och simma, men när jag kom dit så va det någon jäkla "ÄVENTYRS DAG" för skolbarnen. Ja, men tack televerket! då kunde jag ju tvättat i morse istället för nu klockan tolv !


Men men, nu sk ajag iaf ställ amig på stepen en halv timme istället, efter som att det inte blev någon simning. sen sk ajag duscha och sånt och gå ner i tvättstugan. Void tolv kommer svärmor och skall låna datorn och snakca lite skit.

Jag tänkte plugga lite och lämna in mitt prov, sk anog göra det skriftliga hemma, och förbereda det muntliga sen dra nertill skolan nä rjag är klar i tvättstugan. SKulle vilja hinna städa lit emed, men det får nog vänta .

Jag köpte ju ny bekini igår. Dö snygg är den =)


     

Svart med prickar och rosett i mellan boobsen, med guldspänne och av/på axelband, döö snygg är den, med likadana trosor, köpt på HM..


Sedan fick det införskaffas lite smink med. Provade ett nytt märke, som jag aldrig använt förr, fast det har varit på marknaden i flera år.


        

Är små skeptisk till maskaran och foundation. Men vi får prova, kommer före efter bild sen när jag har tränat och duschat.

Hoppas det blri bra, köpte ny borste och så med..  

Måste förnyas med jämna mellanrum, viktig det !


Men nu måste jag sätta fart så jag är klar till svärmodern kommer =)


Puss&kram på er !

  


Ovido - Quiz & Flashcards