vithea

Alla inlägg den 23 mars 2010

Av Vithea - 23 mars 2010 20:35



Hejsan !


Nu har jag kollat igenom massa bilder av mig från innan jag och lovern flytta ihop.

Jag är inte den som brukar gilla att prata om min vikt, men jag tänkte att det rä snart sommar och man måste börja någonstans, jag vet många sake roms jag kan bättra på och bara genom dom sakerna gå ner en hel del i vikt, utan att ens rå banta eller rå träna.


jag vet att jag är en så där som äter masso rmed mackor, jag får inte äta mackor, dricka kaffe, läsk eller vitpasta. Inte heller för fet mat och absolut inte starkmat. Detta är sagt av minläkare, då jag har IBS. hade jag bara kunnat lära mig att detta måste bli min livsstil så hade jag inte bara mått mycketmycket bättre i kroppen utan också gått ner allt det som jag gått upp sen min IBS blev värre. Jag måste dricka mycket vatten och äta minst 5 frukter om dagen, det skall alla göra, fast det är extra viktigt för mig.


Jag har därför bestämt mig för att jag skall gå ne rmina tio sambokilo. Jag är rund i migsjälv, så jag kan aldrig bli så där "toppmodel smal" men det vill jag inte heller. Jag skall bara ner till det där idealet som är min verklighet. Alltså ner till mina 55-60 kilo. Somjag alltid legat på.


Såhär såg jag ut när jag och lovern flytta ihop/träffa varann


 

        

Den första bilden är från 2007 men resten är 2008,

då vi va tillsammans under hela 2009.


Men en blanding av dessa.

Så somsosagt 10 kilo ner, nu är jag inte stor osm ett hus, dock har magen fått ta lite stryck av allt mysgodis och god mat, ni vet första året så gottar man sig extra, äter ute, god mat, många hemma myskvällar med gotte och läsk, en del utekvällar, visa uppvaradra hos sina vänner, släktingar osv.

Meeen nu vet ni vet och ni kommer få följa med, om ni vill eller inte :P


Puss på er !


Tidigare månad - Senare månad
Ovido - Quiz & Flashcards