vithea

Alla inlägg den 24 mars 2010

Av Vithea - 24 mars 2010 09:37

Ser ni vad som saknas ?




Ser ni att något saknas vid min frukost ?!

Jag blir knäpp, jag har bestämt mig för att verkligen följa läkaren order nu, jag vet inte om det hjälpe rmin mage, men kanske det hjälper, och kanske det hjälper mig att komma i stabilitet med hela min kropp igen.

Det är ju så mycket mer än det jag sa igår, med maten, jags ka ut och gå minst två timmar om dagen,vilket är lätt nunär jag inte jobbar, och att jag har hund.

Men jag ska försöka följa alla reglerna som jag har fått nu fram till sommaren, och då har det förhoppningsvis blivit en livsstil istället för en börda.


jag har redan abstinensbesvär efter kaffet, men jag har köpt hem juice och grejer, fast jag ska inte dricka bravo egentligen, men det va den som var hemma, så det får bli den nu. sen ska jag köpa något nyttigare i veckan när vi stor handlar. jag ska köpa hem såna småportions yougurtar och sånt med. Jag ska skriva ne hel lista på allt som jag ska följa, vill ni kan ju ni fölkja med och prova det med, det är ju inte bara för att jag har IBS som jag skall göra det, det är bara ett sätt för mig att sätta stop på det som inte är bra men utan att försöka svälta migsjälv.


hur som helst så ska jag käka frukost nu, sen plcoak undan och lite sånt, sedan ska jag tvätta vid tolv. Men vi ses påvägen=)

puss på er !

Tidigare månad - Senare månad
Ovido - Quiz & Flashcards