vithea

Alla inlägg den 31 mars 2010

Av Vithea - 31 mars 2010 11:10



Jag gick in på toa och känd epå magen, jaghar visserligen min mens, men jag har också en uppsvullen mage av andra anlendingar. Kaffe förbjudet är nu nästan helt åter på det gamla, fem-sex koppar kaffe i timmen och kissar konstant. Jag glömmer att dricka vatten så jag blir helt yr och konstig hela tiden. Jag har gått ner 5 kilo, men börjar jag såhär kommer dom kommatillbaka snabbt igen. Jag ska ner till mina 50 kilo så jag måste bruka allvar nu.


Jag ska komma igång igen, jag följer fortfarande "mackförbudet".. Jag äter mana grynsgrött eller musslie med yougurt istället. Det går bra, middagarna går bra och så. Men nu finns det några fler regler tänkte jag.


  • Sluta med kaffet [högst tre koppar om dagen som doktorn sa]
  • Låta bli att ”mellan äta” mackor [tre mackor om dagen högst]
  • Fem frukter om dagen som läkaren bestämt att jag ska ha, helst sju.
  • Små portioner, mer sallad än pasta/potatis eller ris.
  • Dricka mer vatten [1.5L om dagen]
  • Simma tre, två gånger i veckan. [Jogga en timme vid mensveckorna.]
  • Sköta skolan, så slipper jag stressa, och äta extra i stressen.
  • Bara äta godis på fredag och lördag.
  • Mäta cm inte Kilo.

Har ni något att lägga till,så gör det !

Puss

Av Vithea - 31 mars 2010 10:28



Gomorgon på er !


Jag vaknade vid halv sex i morse, kunde inte tänka ens, så jag gick bara upp kissade och gick och la mig  och somnade direkt igen. Loverns klocka ringde vid sex, och jag käne hur huvudet unka, jag orkade verkligen inte, så jag stängde mitt larm som skulle ringa vid åtta ochs omnade om. Vaknade vid nio och låg och gosa med lillen, sen gick vi ut och gick en lång runda.

Nu ska jag kolla på film, har precis ätit frukost. Det är inte irekt ett skönt väder, så jag ska ngo inte plantera mina frön som jag köpte igår.


Hur som helst så kollar jag på sex and the city, tänka. Att leva så som dom, det kan väl vara kul på ett vis, men jag hade nog inte velat leva så alltid. Fast oh andra sidan, vad vet jag om det, jag har inget att jämföra med. Dock kan det bli riktigt kul om min tös flyttar till mitt område, så jävla kul vi kan ha då =)



Idag ska jag iaf plugga lite till, tycker att det känns som att det är det enda jag gör nuförtiden, fast oh andra sidan så är ju det faktiskt mitt jobb för tillfället.


Jag ska kolla igenom lite av mina förslag som jag skrivit till min bok, jag ska fixa lit eme dmina smycken, en del ska ut på nätet ochs äljas, och en del skall packas ner och vänta på sin tur.

Jag får se hur det blir, som sagt jag är inte på humör, huvudvärk är inte något man arbetar bort direkt...Jag skulle på fika me den tjejkompis med idag, men jag ska fråga om vi kan ta det imorgon eller något i den stilen istället.


Men vi ses om en stund. Puss på er !

Tidigare månad - Senare månad
Ovido - Quiz & Flashcards