vithea

Alla inlägg den 22 juli 2010

Av Vithea - 22 juli 2010 14:56


Natten till idag så skrämde jag nog upp migsjälv mest, men Lodde hjälpte till.


Jag gick och la mig i godan ro i syrrans säng, den som en gång var min, men som fick stanna kvar här i flytten. Nu svävar jag ut igen.


Jo, Lodde la sig vid mina fötter och verkade lugn, jag hade fönstret öppet och allt så det va skönt i rummet.. nästan.

Jag somnar nog till, för nästa som händer vaknar jag av att Lodde skäller så kraftigt att det nästan går över i arr yla, han har inte ritkigt hitta sitt läte än tror jag:p Och sedan låter det som grinden in till trädgården går igen. Jag vet inte riktigt om det va det, som sagt jag var nyvaken, men jag känner igen lätet, och jag är ganska säker på att det va den. Dock kan det likabra ha varit vinden, det blåste ganmska kraftigt.. väl? hoppas jag...


Iallafall, jag for upp som en blixt och ut i stora rummet för att se, men ingen var där, inte ens ett tecken, grannarna va vakna och hade fönsterna öppet helt och hållet, dom har då inte alls långt in, ett steg över en liten väg, sen är dom inne. Det var båda husen. Jag tänkte då Äh ! så löjlig du är, och sa likadant till Lodde som sommest bara stod och stirra ut i värsta vaktställningen.


Efter det så hade jag svårt för att somna, för att va helt ärlig, så somna jag inte alls.

Strax efter skicka Fred och sa go natt, glad blev jag då jag fick annat att tänka på. Men det hela sluta med att han kom med sin ljus blå spingare och stanna över här.




Tack gode gud för det, jag hade aldrig somnat om, hjärtat slog så det kändes som att det satt utan på mig. Dock somna jag snabbt och lätt när vi väl lagt oss, men sjukt vad varmt det va !


Men, nu när jag tänkt på detta hela dagen, kan undras om det var från en dröm som jag hörde grinden, eller om det var grinden, det kan ju faktiskt varit något annat med. Alla säger att det finns hjärnspöken, att man skrämmer upp sigsjälv väldigt lätt, Lodde gör ju inte saken bättre heller.


En sak är klar iaf, i natt sover jag med fönsterna stängda, hur jäkla varmt det än blir !


Puss på er!


  

Presentation


En glad, sprallig, påhittig, snäll och omtänktsam person, med många bollar i luften. Påväg någonstans, men vet inte var än.

Länkar

  • bloglovin

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2 3 4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Juli 2010 >>>

Senaste inläggen

Arkiv

Tidigare år

Kategorier

Besöksstatistik

Fråga mig

4 besvarade frågor

Sök i bloggen

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards