vithea

Alla inlägg den 7 februari 2012

Av Vithea - 7 februari 2012 15:32



Ödet

"Öde, sammanfattningen av de händelser, som en varelse upplever under sitt levnadslopp till lycka eller olycka. En människas öde bestäms av hela den mångfald inre och yttre orsaker, som påverkar henne, hennes medfödda andliga och kroppsliga natur, de omständigheter, under vilka hon lever, och hennes egna av viljan ledda handlingar.

Ödet hänvisar till ett förutbestämt förlopp. Det kan ses som en förutbestämd framtid, antingen i allmänhet eller för en enda individ. Det är ett koncept som bygger på tron att det är en fast fysisk form för universum." - Wikipedia  http://sv.wikipedia.org/wiki/%C3%96de


Tror du på ödet ?


Jag har alltid sagt att jag lever på Ödet eller rättare sagt, jag har sagt en längre tid, sedan en hel del hände och förändrade mig på en hel del vis. Jag har aldrig nägonsin varit så knäckt men samtidigt sårad och på ett vis svag. Som då.


Värst är att få förstår det, för det är få som vet det.

Hur förklarar man sig då?


Jag tror att ödet finns för alla och att allt har en mening.

Jag tror att den där morgonen har givit mig något som jag inte förstår. Jag tror att den där sorgen har gjort mig starkare idag, mer bestämd när det gäller sådant. Jag tror att den perioden gjorde mig starkare och säkrare på ett vis, men också svagare än någonsin. Längtansfull och kanske mer älskvärd. Jag vill in tala mig om att det är så.


Jag tror att det finns en mening med att jag träffade My, den där perioden när jag kände mig så trött och ensam och jag tror att det finns en mening med att vi är så olika men så lika. Jag tror att det finns en anledning till att jag fick jobbet på buy-aid, jag tror att jobbet hitta mig. Men inte för jobbet i sig utan sakerna jag talar för.


Jag är säker på att vi lekte med Ödets vilja, för nu sitter vi här igen, som en slump och en helt ogenomtänkt idé, utan mest magkänsla och längtan. Lyckligare än på länge, starke än någonsin och med planer som bara kan ta oss framåt.



Saker och ting händer, går framåt. Det känns som att vi har stått still en tid.

Jag har fgörövrigt fått en nytt jobb, industri, i Landskrona. Två skift. Det kan inte bli bättre just nu.

Äntligen kan jag börja planera för att ta körkortet och i sommar SKA jag kunna köra med bil och körkort till mina föräldrar och smultronstället. <3

Presentation


En glad, sprallig, påhittig, snäll och omtänktsam person, med många bollar i luften. Påväg någonstans, men vet inte var än.

Länkar

  • bloglovin

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22 23
24
25
26
27
28
29
<<< Februari 2012 >>>

Senaste inläggen

Arkiv

Tidigare år

Kategorier

Besöksstatistik

Fråga mig

4 besvarade frågor

Sök i bloggen

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards